RealQuit recenzije | Cijena

, , Leave a comment

RealQuit recenzije | Cijena
5 (100%) 2 votes

RealQuit recenzije | Cijena
5 (100%) 2 votes

RealQuit recenzije | Cijena
5 (100%) 2 votes

RealQuit recenzije | Cijena
5 (100%) 2 votes

RealQuit recenzije | Cijena
5 (100%) 2 votes

Pušenje duhana uzrokuje znatnu mjeru opasnosti za pušača i one koji ga okružuju. Pojedinac ne utječe samo na vlastitu dobrobit, već i stvara nepotrebne troškove i loš društveni utjecaj. Mnogi pojedinci, posebno adolescenti, postaju pušači jer trebaju naučiti i ne shvaćaju posljedice pušenja. Neki su svijesni posljedica, ali i dalje nastavljaju, zbog ovisnosti ili pritiska vršnjaka, što u konačnici stvara prijetnju dobrobiti. Isprobajte RealQuit kako biste to izbjegli.

Ova komplikacija se može nadvladati samo na jedan način, izbjegavajući pušenje. Ovo je prekretnica za mnoge, a mnogi bi htjeli prestati pušiti, no suočavaju se s poteškoćama u tom naumu. Želite li prestati pušiti? Ovo vas ne bi trebalo brinuti, jer postoji rješenje; RealQuit. To je najbolji lijek pomoću kojeg ćete moći napokon prestati pušiti.

Kupiti RealQuit s 50% popusta*na službenoj web stranici

Što je RealQuit?

RealQuit se odnosi na napravu za prestanak pušenja, koja se sastoji od magneta koji se nose na unutarnjem i vanjskom dijelu vanjskog uha na određenoj točki pritiska. Naprava je dizajnirana u svrhu pomaganja ljudima da prestanu pušiti. Radi na smanjivanju anksioznosti i žudnje koju ljudi imaju prema pušenju cigarete.

Kako funkcionira RealQuit?

Prvo, RealQuit se stavlja na unutarnju i vanjsku stranu vanjskog uha. Ne trebaju mu gume, flasteri ili pilule za rad. Radi samostalno. Magneti rade kroz aurikularnu terapiju i koriste standarde terapije iglom kako bi ispustili slične endorfine u glavi, koji se ispuštaju kad se puši cigareta.

Trebali biste već znati znati i shvatiti da u trenutku kada zapalite cigaretu, u tijelo unosite mnoge destruktivne kemikalije. Destruktivne tvari uključuju katran, nikotin i dim. To uzrokuje bolesti, na primjer, nastanak i razvoj karcinoma. Pušenje uzrokuje razne negativne pojave: srčane probleme, naboranu kožu, slab vid, dijabetes, regenerativne poteškoće u muškaraca i žena, utječe na bebe, i brojni druge tijelesne elemente .

Pušač čak može pušiti dok koristi magnete, ali on može vidjeti da cigareta nije tako zanimljiva i progresivno će izgubiti svoju čežnje za dimom, uglavnom unutar jednog tjedna. Bit je da se iglica nalazi na određenim točkama, što odgovara određenim dijelovima tijela. Poticanje ovih točaka dovodi do ublažavanja boli, smirivanja ili smanjenja želje. Postupak nošenja uključuje:

 • Prvo nježno uzmite manget s vrhovima prstiju
 • Drugo, smjestite Biomagnetic na niži dio vanjskog uha
 • I zadnje, neka najveći dio bude iza uha
 • Budite sigurni da magneti budu netaknuti, kako bi dobili najbolje rezultate
 • Nosite napravu 3-4 dana dnevno, uglavnom ujutro i navečer.

Koristite 3 magneta 4 sata dnevno. Ako je moguće, koristite magnete kada ste u mirovanju (npr. Kod kuće u večernjim satima). Koristite 6-7 dana. Za to vrijeme možete pušiti. Ako niste prestali pušiti sedmog dana, ne morate pušiti 7 dana. Možete jednostavno prestati pušiti jer magneti utječu na proizvodnju endorfina u tijelu, što znači da oni kontroliraju i smanjuju želju za nikotinom i posljedično završavaju ovisnost o nikotinu. Nastavite upotrebljavati napravu u sljedećih 20 do 25 dana.

Preporučljivo je da pojedinci sa pacemakerima, elektromagnetskim uređajima, defibrilatorima ili drugim magnetnim materijalima ne upotrebljavaju napravu jer će to dovesti do smetnji u radu uređaja. Isto tako, trudnice ne bi trebale koristiti uređaj.

Prednosti korištenja naprave su:

 • Pouzdana je i ima visoku stopu učinkovitosti, u odnosu na ostale metode
 • Sastoji se od prirodnog lijeka, dakle ne sadrži alergenske komponente i štetne kemikalije
 • Sadrži opremu za doživotno trajanje. Nije potrebno kupovati dodatke ili puniti nečime.
 • Nisu potrebni drugi dodaci, poput pilula ili gume. Naprava je neovisna.
 • Ne troši se brzo, pa zato traje dugo.
 • Smanjuje želju i apetiti za pušenjem, pa tako i količinu popušenih cigareta u danu. To vodi do prestanka pušenja.

Ova metoda koju koristi RealQuit naziva se aurikularna terapija. Razvijena je 1950-ih te je metoda patentirana, ovjerena i odobrena. Učinak se temelji na činjenici da je unutarnje uho neurološki povezano s mnogim dijelovima tijelima. Utječući na to, možete upravljati boli, možete umiriti živce i konačno, možete smanjiti želju za pušenjem. Kinezi koriste ovu tehniku od antičkog doba, ali sada je postala dostupna svima.

Odustanite zauvijek od pušenja, brzo i bez povratka. Zaboravite pretilost, živčane kvarove ili nemoguću ovisnost o nikotinu. Najlakše i praktično rješenje protiv pušenja već je ovdje! Cigarete ne dodaju nikakve koristi vašem tijelu, već donose više zdravstvenih problema nego što možete zamisliti. Vrijeme je da izađemo iz ove ovisnosti i živimo veliki život bez raka, bolesti srca i drugih komplikacija.

Kupiti RealQuit s 50% popusta*na službenoj web stranici

RealQuit sastav

Naprava se ne unosi i ne pije poput uobičajenih lijekova. Nije probavljiva niti se nanosi kao krema. Upravo zato nema sastojke niti nutricionistički sastav. To je samo par magneta, koji su pozlaćeni 24-karatnim zlatom, zbog onih osoba koje imaju osjetljivost na jeftine metale, ili im magneti stvaraju nekakvu kožnu rekaciju. Proizvod je ispitan i dokazano djeluje. Nema nuspojava i ne uzrokuje fizičku štetu korisniku.

Kako kupiti RealQuit u Hrvatskoj?

Posjetite službenu stranicu; naručite na toj stranici. Tada morate ostaviti svoje ime, kontakt informacije i adresu. Taj postupak se obavlja putem obrasca na službenoj stranici. Kliknite “NARUČI SADA” i ispunite obrazac na sljedećoj stranici.

RealQuit će vam biti poslan u roku od 2 do 3 dana. Tada možete prosuditi. Ako niste 100% zadovoljni, samo nam pošaljite prazno pakiranje proizvoda na povratnu adresu i mi ćemo vam vratiti novac, bez suviše pitanja. Kupca će se kontaktirati putem telefona, a dostava će se izvršiti kurirskom službom.

RealQuit cijena

Cijena kreme iznosi 239 kn. To uključuje popust u iznosu od 50% na prethodnu cijenu od 478 kn. Požurite i nabavite svoj FulFix prije isteka zaliha. Preporuča se kupovati samo putem službene stranice, kako bi izbjegli lažnjake. Također, na spomenutoj stranici možete iskoristiti razne popuste.

Nuspojave RealQuita

Većim dijelom se sastoji samo od prirodnih sastojaka, koji su sigurni za ljudsko tijelo. Sastav NE UZROKUJE nikakve nuspojave i zato se ne morate brinuti za probleme u budućnosti. SIGURAN je za uporabu.. Trudnice bi se trebale posavjetovati s liječnikom prije uporabe.

RealQuit je 100% prirodan proizvod, smanjuje želju za pušenjem kod muškaraca i žena svih dobnih grupa. Pruža sve potrebne sastojke za izbjegavanje pušenja.

Opoziv RealQuit recenzije

Sandro Orepić, 27 godina

Zapanjen sam kako to funkcionira i još uvijek nema pojma kako radi. Ne znam je li to naprava ili moja volja da prestanem pušiti još kad nosim magnete kojima ne želim cigaretu. Mozak je snažna stvar i imajući na umu da samokontrola može biti bespomoćna, način na koji imate podršku koja ne boli te je bez kemikalija je apsolutno zapanjujuć. Iako nisam potpuno prestao pušiti, spustio sam se na šest cigareta dnevno.

 

Mihael Tikvić, 32 godine

Dobio sam ovu napravu kao poklon od majke. Rekao bih da je vrlo učinkovita. Stalno mi smanjuje količinu popušenih cigareta, od prvog dana korištenja. Bez obzira, prošlo je već mjesec dana i smanjio sam na dvije cigarete dnevno, što je značajna promjena od prvotne količine, koju me sram i izgovorit.

 

Eva Sokolić

Čim sam zatrudnila s prvim djetetom, bilo je vrijeme da prestanem pušiti. Počeo sam pušiti s 13 godina i od tada pušim stalno, pa mi je više preko glave ove navike, pogotovo zbog trudnoće. Pokušala sam prestati pušiti skoro svakog mjeseca, no ni jednom nisam uspjela. Srećom, prijatelj mi je preporučio ovaj proizvod. Već četvrtog dana je nestala svaka želja za pušenjem; točno se sjećam tog jutra, kada sam se nakon dugo vremena probudila slobodna od ovisnost. Odlično se osjećam, veoma mlado i zdravo.

RealQuit Zaključak

Odustanite od pušenja trajno, brzo i bez povratka. Zaboravite pretilost, živčane kvarove ili nemoguću ovisnost o nikotinu. Najlakše i praktično rješenje protiv pušenja već je ovdje! Cigarete ne dodaju nikakve koristi vašem tijelu, već donose više zdravstvenih problema nego što možete zamisliti. Vrijeme je da izađemo iz ove ovisnosti i živimo veliki život bez raka, bolesti srca i drugih komplikacija. Kupite RealQuit i započnite trijezan život. Hvalit ćete proizvod jer pruža najbolje rezultate.

Kupiti RealQuit s 50% popusta*na službenoj web stranici
 

Leave a Reply