Fish XXL recenzije | Cijena

, , Leave a comment

Fish XXL recenzije | Cijena
5 (100%) 2 votes

Fish XXL recenzije | Cijena
5 (100%) 2 votes

Fish XXL recenzije | Cijena
5 (100%) 2 votes

Fish XXL recenzije | Cijena
5 (100%) 2 votes

Fish XXL recenzije | Cijena
5 (100%) 2 votes

Za ribara, pravi ribolov je kada postoji mnogo riba, uglavnom su velike, proces ribolova je napet i raspoloženje je na vrhuncu.
Nažalost, ovo se događa rijetko, zbog doba godine, vremena, blatne vode ili nekog drugog problema. Ali kako bi postigli svoj san i donijeli punu vreću ribe kući možda čak i zimi, morate kupiti Fish XXL aktivator ugriza, koju stručnjaci preporučuju kao jedan od najboljih mamaca

Zimski ribolov s ribljim mamcima postat će pravi užitak i užitak od primljenog ulova ribe, kako tvrdi proizvođač, jer riba sama odlazi na kuku. I sve zahvaljujući jedinstvenoj kombinaciji komponenti mamaca koji djeluju na mirisni centar riba. Cijena aktivatora za raspršivanje je zanemariva, u usporedbi s iznosom koji ćete morati potrošiti za rutinski zimski ribolov, bez ulova i potrošenog benzina u potrazi za ribolovnim mjestom.

Kupiti Fish XXL s 50% popusta*na službenoj web stranici

Kako funkcionira Fish XXL?

Fish XXL – moćni aktivator ugriza, dizajniran prvenstveno za zimski ribolov. Zahvaljujući 100% organskom sastavu (glavni sastojci su slonovski luk, ulje konoplje, kafir vapno, bjelančevine lignje), riba ulovljena na takav alat apsolutno je sigurna za ljudsko zdravlje.

Prednosti su:

  • Visoka aktivnost spreja čak i u zimskoj sezoni;
  • Svestranost u primjeni (privlači jednako mirnu, zastrašujuću i grabežljivu ribu jednako dobro);
  • Jednostavnost upotrebe (sprej može lako obraditi mamac);
  • Golem ulov u svim okolnostima.

Postoje široko rasprostranjeni mitovi za ribu za mamce koje se prodaju u trgovinama. Uvaljuju nam obećavajuće aromatske smjese, hormonske pripreme, super-larve, pa čak i … kukuruz!

Sve je to beskorisno, jer:

  • Svaki proizvedeni mamac gubi svojstva ako je temperatura vode ispod 10 ° C;
  • Hormonski lijekovi ne privlače ribu – to je samo jedan poticaj oglašavanja;
  • Smjese koje sadrže ogroman broj aditiva su beskorisne: riba ne pada za takve “ribarske štapove”.

Na međunarodnim natjecanjima ribolovaca, od 2005. do 2015. godine, ovaj stimulans je prepoznat kao učinkovit sudionik prvenstva. To potvrđuju ribolovci iz Norveške, Poljske, Rusije, Kanade, aktivatora koji grize prema njihovim ocjenama dovode do pobjede onih koji su ga koristili. Prema mišljenju ovih stručnjaka, možete se sigurno pouzdati i ne vjerovati onima koji proizvode negativne odgovore na proizvod. Samo mamac treba pravilno koristiti i razumjeti načelo njegove akcije.

Fish XXL aktivator za sprej za zimski ribolov je aerosol u posebnom spremniku za prskanje kojim treba obraditi mamac prije uranjanja u vodu i povremeno za vrijeme ribolova. Ova tehnika omogućuje ažuriranje arome na koju riba reagira. Kombinacija mirisa uzrokuje neodoljivu želju za hvatanjem mamaca, čak i ako je riba puna.

Sprej Aktivator Fish XXL prema mišljenjima stručnjaka razlikuje se od svih ostalih mamaca koji stimuliraju ribu, privlače mirisom, a ne feromonima i hormonima. Ovo je prirodni učinak na mirisne reflekse stanovnika rijeka i mora. Riba ide tamo gdje ima ukus koji dobro probudi apetit. To jest, lanac učinaka lijeka je razumljiv sa stajališta biologije ove vrste.

Aktivator kora utječe na mirisni refleks ribe. Snažno mirisne tvari postaju mukusne, prodiru u tkiva i nadražuju živčane završetake. Zatim se signal prenosi u mozak i aktiviraju se svi procesi u tijelu ribe. Kao da su pod hipnozom, stanovnici rijeka i mora idu za mamcem.

Prema iskusnim ribolovcima, hvatanje ulova zimi nije lako. Potrebno je koristiti razne trikove, u obliku mamaca ili aroma; Ranije, uspješno su se lovili za anisirane kapljice ili mrvicu crnog kruha. No, s vremenom su stručnjaci shvatili da riba nije tako glupa kao prije. Sada joj treba nešto posebno. Za njih, stručnjaci su otkrili Fish XXL. Sada znaju točno kako postati vlasnik najvećeg ulova.

Ovo je samo mali popis vrsta riba koje su pogođene mamcem. Zapravo, aktivator za raspršivanje gotovo nijednu ribu ne ostavlja ravnodušnom. Stoga, ako odlučite kupiti aktivator ugriza, koji je odobren od strane profesionalaca i amatera ribolova, uspjet ćete u zimskom ribolovu. Vaši radovi i sati provedeni na hladnoći će donijeti dobar ulov i odlično raspoloženje.

Sastav Fish XXL

Slonovski češnjak. Perzistentni miris koji nije baš ugodan za ljudski miris, ali privlači štuku, šarana i  deveriku.

Konopljino ulje. Ne gubi svoj miris čak ni u vodi s niskim temperaturama. Pomaže da se uhvati od list, deverika, manić, som, žutoperka.

Kupiti Fish XXL s 50% popusta*na službenoj web stranici

Ima izraženi miris, privlačeći šarana, djeveriku, žutoperku, križnog šarana.

Ima snažan naglašeni okus, koji aktivira aktivnost soma, jegulje, manića.

Veličina i sastav mamca nisu važni, glavna stvar prije ulova ribe jest obraditi mamac sa Fish XXL. Proces obrade je vrlo jednostavan. Prije ulova, potrebno je nekoliko puta prskati sprejem i spustiti mamac u vodu. Nakon nekoliko ugriza ponovite postupak.

Gdje kupiti Fish XXL? – ljekarna – ebay – amazon

Proizvod je dostupan  na službenim web stranicama proizvoda. Postupak kupnje podrazumijeva narudžbu koju klijent upisuje na web stranici; potom kontaktiramo kupca putem telefonskog broja. Tada se proizvod dostavlja na traženo mjesto kurirskom poštom ili poštanskom službom.

Plaćanje se vrši gotovinom. Prednost kupnje na web stranici je da je proizvod valjan i originalan. Preporuča se kupiti na službenim stranicama kako bi se izbjegli krivotvoreni proizvodi.

Kako kupiti Fish XXL u Hrvatskoj?

Proces je jednostavan. Idite na službenu web stranicu; Registrirajte se na web stranici. To uključuje pružanje imena, podataka za kontakt i adrese. Postupak kupnje na službenim stranicama je popuniti obrazac narudžbe. Kliknite “ORDER” i ispunite obrazac na sljedećoj stranici.

Dobiti ćete Hair Megaspray u roku od 2 ili 3 dana. Onda možete suditi o proizvodu. Ako niste 100% zadovoljni, jednostavno pošaljite prazan paket proizvoda na povratnu adresu, a mi ćemo vam vratiti novac, nećemo Vam postavljati nikakva pitanja. Kupac se kontaktira putem telefonskog broja i dostava se vrši putem kurirske službe.

Fish XXL Cijena

Na našoj službenoj internetskoj stranici, nova cijena raspršivača iznosi 350 Kn. Roba je snižena za 50% od stare cijene od 700 Kn. Isporuka proizvoda je unutar 2-3 dana od dana narudžbe.

Nuspojava Fish XXL

Riba XXLje proizvod od prirodnih sastojaka koji su sigurni za ljudsko tijelo. Tvar nema nuspojave i stoga se ne morate brinuti o budućim problemima. Siguran je za korištenje. Proizvod je namijenjen muškarcima i ženama u svim dobnim skupinama. Trudnice se prije uporabe trebaju posavjetovati s liječnikom.

Opoziv Fish XXL recenzije

Viktor Senić, star 24 godine
“Na našim mjestima ribolov je uvijek odličan, ja sam ribar s iskustvom i znam što govorim. Sprejati mamac i početi zadirkivati ribu, atrakcija je prvih 20 minuta, a mamac može biti trom ovaj put, ali samo je vrijeme da izvadite mamac dva do deset puta na pola sata, to je norma. Preporučujem svima da dolaze s aktivatorom za zimski ribolov.

 

Branka Šoć, 30 godina
Kupilo sam aktivator kao dar mojem mužu. Odmah je otišao u ribolov da provjeri i kaže da je proizvod super, ribe idu kao lude. Jednom riječju, nisam požalila.

 

Damir Kinov, 40 godina
Koristim aktivator ugriza na onim mjestima gdje ribe nema onoliko koliko bih htio, ali ne želim doći kući bez ulova. Mogu reći da sa proizvodom Fish XXL lovim vrlo dobro i stalno!

 

Fish XXL Zaključak

Želite li ribu? Nemojte očajavati ako se prvih deset minuta ribe ne uhvate, odgovarajte i djelujte, a zatim počinje djelovati mamac. Nemojte ostaviti udicu gdje je plova već postalo iritirana. Ribarsko vijeće samo u ovom slučaju – “bombardira” rupu do cilja. Nemojte dopustiti nemar u organizaciji mjesta ribolova, savjesno širite rupe, uredite se udobnije; Ne zaboravite se toplo odjenuti. Aerosol samo pomaže uhvatiti više ribe s drugim ispravnim akcijama.

Kupiti Fish XXL s 50% popusta*na službenoj web stranici
 

Leave a Reply